Pepparkaksbak och pokerturnering

Pepparkaksbak och pokerturnering

Kattformade pepparkakorNu har jag bakat årets första omgång pepparkakor! Ni kan ju säkert gissa vad det blev för motiv? Här bakas inga pepparkaksgubbar eller gummor. Inga halmbockar eller hjärtan utan när jag bakar pepparkakor så blir det pepparkakskatter för hela slanten 🙂

I ärlighetens namn så blir det nog ganska ofta kattformade kakor när jag bakar oavsett årstid. Men familjen klagar inte som tur är.

Vill du också baka kattformade pepparkakor kan du beställa formar från till exempel formina.se eller andra bakbutiker på nätet. Sök bara på kakform+katt så får du fram en del butiker som säljer sådana kakformar.

Det kan ju kännas lite onödigt att köpa en ny form bara för julbaket, men man kan ju också göra som jag och använda dem till andra småkakor man bakar. Pepparkaksformar är ju faktiskt rätt användbara till mycket när man vill forma mat och bakverk.

Förutom att jag bakat så har jag också beställt den där foderleksaken till JoJo. Blev labyrinten till slut. Den kändes bäst. Har även handlat julklappar till maken så nu är jag snart redo för julen. Ska bara ha några julklappar till barnen också, sen är jag klar.

Det blir bara svårare och svårare för varje år att komma på julklappar till barnen. När de var små var det hur enkelt som helst, i dag är det nästan omöjligt. Men jag har gått om tid på mig att klura ut något, ingen panik än så länge även om jag känner mig lite stressad ändå.

Jag vill också passa på att tacka er som hört av er och sagt fina ord om mitt förra inlägg där jag skrev att vi måste hålla utställningsbranschen fri från sånt som är till men för djurens väl och ve. Kul att ni tog er tid att läsa och skriva vad ni känner! Även om man vet att man inte är ensam om en åsikt så är det alltid roligt att höra att fler står bakom.

Men nu måste jag sluta för i dag. Ska försöka locka in JoJo för kvällen. Är riktigt mycket snö ute nu så jag behöver torka henne lite innan hon får springa in. Har köpt en sån där Pluto-handduk som är superabsorberande och den fungerar jättebra. I alla fall om man frågar mig. Frågar man JoJo tycker hon väl inte att den är sådär jättesuper. Hellre lite våt päls än att torkas med någon trist handduk tycks hon resonera. Men hon har ju halvlång päls så det blir lite väl vått i soffan och sängen om hon går direkt in utan att vi torkar henne. Hur gör ni andra?

När jag väl fått henne hjälpligt torr så ska jag unna mig en stund framför datorn. Ska kolla efter lite bra julrecept och sen tänkte jag spela en pokerturnering. Ska testa ett nytt spelbolag, Paf, som jag läste gott om på pokersidan.se. Egentligen brukar jag hålla mig till ett och samma spelbolag, men Paf verkar anordna rätt bra kampanjer och tävlingar så jag tänkte ge dem en chans. Till skillnad från andra spelbolag verkar alla spelare oftast ha samma chans att vinna i tävlingarna vilket jag tycker är positivt. Men som sagt, det är bara vad jag hört, jag får väl testa och bilda mig en egen uppfattning om det är ett bra ställe eller inte. Annars får jag väl leta efter en annan pokersajt att spela hos.

Vi hörs, eller ses vid pokerborden!