Vilken dag

Vilken dag

Ibland önskar man att man vore katt. I alla fall en dag som denna när kaoset i världen kryper så tätt inpå. Vem hade kunnat ana att Donald Trump skulle bli president för ett dygn sedan? Nu är det ett faktum och det återstår att se vad som kommer hända. Osäkerheten är stor. Nu sitter jag och väntar på Hillarys tal. Jag är så nyfiken på vad hon ska säga.

Blus med kattmönster från Zara
Blus från Zara med kattmönster, kostar 299 kr på deras webbsida.

JoJo (vår katt) bryr sig dock inte nämnvärt om att ett av världens mäktigaste länder har fått Donald Trump till näste president. Hon är mer fascinerad av snöyran. Hon sitter i fönstret och tittar ut på snöflingorna som faller tungt mot marken och bryr sig inte heller nämnvärt om snökaoset som orsakar stora rubriker i kvällstidningarna. Såg en rubrik i tidningen om att skolor skickar hem elever på grund av snön och att SMHI har gått ut med en klass 1-varning för snöfall i vissa län.

Här där jag bor är det som tur är ganska lugnt. De flesta verkar ha vinterdäck på bilarna och snöröjningen fungerar som den ska. Peppar peppar kanske jag får lägga till, för vintern är ju inte över än och allt kan hända.

Hoppas bara att snön får ligga nu och inte börjar töa bort så att det blir slaskigt. Det är ju kul med snön för barnen också. Kanske blir det en vit vinter för många barn runt om i landet som får möjlighet att bygga snögubbar, åka pulka och skidor.

Apropå vinter, snart är det ju jul och jag tänkte dela med mig av några julklappstips. I helgen var jag ute och shoppade. Köpte faktiskt inget, men jag hittade en fin blus som jag ska önska mig i julklapp. Kanske vet ni någon annan som också gillar katter och då är denna blus ett bra julklappstips. Blusen finns att köpa på Zara och har ett fint kattmönster, du kan se hur den ser ut på bilden här intill. Den kostar 299 kr och kan också beställas över nätet om du inte har en Zara-butik i närheten.

Tycker du det är lite dyrt kan du ju alltid chansa och vänta till mellandagsrean och se om den reas ut. Själv chansar jag och hoppas att jag får den i julklapp 🙂 Gillar de svart-vita katterna, de ser nästan ut som blyertsteckningar och är väldigt söta. Själva blusen är också väldigt fin i sig med sprund bak och lite lösare passform. Fler bilder finns på Zaras webbsida om du är nyfiken!

HM har också en blus med katt-tema. Det är en knytblus med leopardmönstrade katter med blå ögon som kostar 149 kr, också väldigt fin men jag gillar den på Zara bäst. Men kolla in HM-blusen om du vet någon som gillar katter!

Det var allt för i dag. Men det var nog inte sista gången jag skrev om varken presidentvalet, snöyra eller om julklappstips! Det lär nog finnas anledningar att återkomma i dessa ämnen även framöver.

Snart börjar Hillarys tal och det vill jag som sagt inte missa! Har gått över en timme nu sen de sa att hon skulle hålla sin presskonferens, så nu borde den komma igång vilken minut som helst.