Hallå i höstrusket!

Hallå i höstrusket!

Målad kattHej alla vänner!

Jag har börjat blogga. Det känns spännande men läskigt för jag har inte en aning om vad jag ska skriva om eller hur man gör riktigt, men jag ska göra ett försök!

Nu är höstrusket här och jag har börjat kura ihop mig i soffan om kvällarna framför tv:n eller med en god bok. I går fick jag en underbar present av min dotter som gav mig en målarbok för vuxna. Hela målarboken är full av katter som ska färgläggas vilket är jättekul. Fick springa upp på vinden och leta efter gamla färgpennor som jag lagt undan. Kvalitén på dem var tyvärr inte superbra så jag ska köpa nya. Behöver även köpa en ny pennvässare, den jag har är helt värdelös.

Men det blir fint när man färglägger. Det är dessutom väldigt rogivande att sitta och måla. Det låter kanske inte så kreativt, men man behöver faktiskt tänka till lite med färger och nyanser för att på så sätt sätta sin egen prägel på bilderna. Om ni inte har testat dessa målarböcker redan så kan jag även avslöja att det tar ganska lång tid att rita en sida. Att måla en hel bok kommer ta väldigt lång tid så jag har många timmars sysselsättning att se fram emot 🙂

I början när jag ritade höll jag mig till väldigt verklighetstrogna färger. Efter ett tag började jag ta ut svängarna och nu har jag målat neonrosa katter och lila träd. Det låter galet men blev rätt snyggt och kul!

Om ni inte redan har testat dessa målarböcker så kan jag varmt rekommendera det! Det finns alla möjliga varianter att köpa så det finns nog en bok för alla.

Nu måste jag nog avrunda. Det är dags för den dagliga dammsugningen av katthår 🙂